The Trueman Show #1 Kaj Gorgels
Dit is de allereerste aflevering van the Trueman Show op mijn nieuwe kanaal genaamd Jorns Truly.

Deze eerste aflevering had ik niemand minder dan Kaj Gorgels te gast. Nu zeg ik te gast, maar eigenlijk was ik bij hem te gast. Ik vroeg hem namelijk een plek uit te kiezen waar hij zich comfortabel bij voelt maar ook waar hij mooie herinneringen aan heeft. Hij koos van Café Opa aan de Witte de Withstraat in Rotterdam waar hij veel nachten heeft gespendeerd.
Verwacht een openhartig gesprek waar een hoop verschillende onderwerpen de revue passeren. Zo hebben we het over feestjes, de tijd waarin we nu leven, spiritualiteit, voedsel, filantropie, polarisatie en nog veel meer. Uiteraard met hier en daar een vleugje humor.

Ik hoop dat jullie de eerste aflevering tof vonden. Nummer 2 staat al klaar. Elke donderdag een nieuwe aflevering!

Abonneer, like en deel en als jullie nog suggesties hebben voor toffe gasten hoor ik dat natuurlijk graag!
The Trueman Show #1 Kaj Gorgels
The Trueman Show heeft een vaste plek in het aanbod aan bewuste media en is voor iedereen al meer dan twee jaar gratis te beluisteren. Dat is mede te danken aan donaties van luisteraars. Dankzij deze donaties kan er gebouwd worden, zijn er internationale tours mogelijk en staat er inmiddels een hoogwaardige studio ter beschikking voor een nóg groter bereik. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. Dankjulliewel.
Waardeer je wat wij maken?