The Trueman Show #65 Robert Valentine
Voor deze 65ste aflevering zijn we afgereisd naar Amsterdam. Hier woont Robert Valentine en we vonden het de hoogste tijd om met de lijsstrekker van de Libertaire Partij en de frontman van de podcast V for Valentine eens uitgebreid te praten over het leven.
We spraken over veel verschillende thema’s. Zo spraken we over zijn politieke ambities als frontman van een politieke partij die streeft naar geen tot zin mogelijk overheid. Heeft het veranderen van een systeem van binnenuit bijvoorbeeld wel zin? We spraken over het succes achter zijn podcastserie. Maar ook thema’s als anarchie, slachtofferschap, bureaucratie en communisme kwamen voorbij.
The Trueman Show #65 Robert Valentine
The Trueman Show heeft een vaste plek in het aanbod aan bewuste media en is voor iedereen al meer dan twee jaar gratis te beluisteren. Dat is mede te danken aan donaties van luisteraars. Dankzij deze donaties kan er gebouwd worden, zijn er internationale tours mogelijk en staat er inmiddels een hoogwaardige studio ter beschikking voor een nóg groter bereik. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. Dankjulliewel.
Waardeer je wat wij maken?